Epilare Definitiva Brasov Pareri

Epilare definitiva laser brasov

Parerea pacientilor conteaza extraordinar de mult pentru noi! Citeste cel mai nou review al blogaritei Monica Andreea Palcau pentru epilare definitiva Brasov.

🌷Vreau sa marchez ziua asta cu o postare. Astazi am inceput sedintele de epilare definitiva si e una din cele mai fericite zile pentru mine pentru ca epilarea clasica cu ceara, crema sau lama pentru mine nu mai functioneaza de ceva timp si chiar a devenit un proces dureros atat fizic cat si emotional. Nu e placut sa iti vezi pielea afectata dintr-un lucru atat de normal ca parul de pe corp, asa ca am decis ca e timpul sa investesc in mine, o investitie ce imi va aduce numai beneficii pe termen lung.
❤️Am ales clinica dl. Dr. @drciprianflueras @cbeautyclinic atat in urma experientelor voastre pozitive cat si in urma research-ului meu. E clar pentru mine ca cea mai buna alegere la ora actuala in lume este Laserul Alexandrite de la Deka, iar in clinica au varianta Motus AX care face experienta mai placuta si mai nedureroasa pentru pacienti, si intr-adevar, a fost un proces placut, pe care l-as repeta oricand. Acest tip de laser face ca indepartarea parului sa fie facuta in cat mai putine sedinte si cat mai rapide, functioneaza pe toate foto-tipurile de piele, de la fir gros la subtire, de la fir blond la negru. (sunt mai multe tipuri de lasere Alexandrite, cel cu sistem Moveo este cel mai putin dureros).
💡Lucruri de retinut:
– pe perioada sedintelor nu se smulge radacina parului, se foloseste doar epilarea cu lama, iar in ziua sedintei de epilare definitva, parul trebuie sa fie proaspat ras.
– pielea nu se expune la soare sau solar timp de 2 zile inainte si dupa sedinta de epilare definitiva.
– pe timpul tratamentului nu se administreaza Roaccutane sau Minoxidil sau alte tratamente topice cu retinol care fac pielea sensibila la lumina. (in zonele pe care le epilati)
– parul dispare in proportie de 70% inca de la prima sedinta (parul in faza Anagena de crestere), restul sedintelor se fac pentru a prinde si parul care este in faza de crestere Catagena si Telogena.
– epilarea cu laser nu are efecte secundare cat timp este facuta intr-o clinica medicala. NU exista rist de cancer de piele iar alunitele se protejeaza cu un creion alb. (laserul nu actioneaza pe alb/gri)
💡Va voi tine la curent cu tot procesul.

Epilare Definitiva Brasov Pareri

Vezi de ce clinica C Beauty este cel mai performant centru de epilare laser din Brasov

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Andreea Palcau (@monicapalcau)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *