Prezentare Acid Hialuronic

Acidul hialuronic

Este un polizaharid natural care intră în constituția dermului, fiind responsabil de  starea de hidratare a pielii datorită capacității sale de a reține apa, el putând lega o cantitate de apă de 1.000 ori greutatea sa moleculară. După vârsta de 25 de ani, sinteza sa scade cu un procent în fiecare an, această scădere accentuându-se după 40 de ani. Acest deficit de acid hialuronic lăsat necompensat va duce la deshidratarea pielii, pierderea volumului și scăderea elasticității. Acidul hialuronic înconjoară fibrele de colagen și elastină contribuind la nutriția acestora, iar deficitul de acid hialuronic va influența negativ și rețeaua de colagen și elastină care oricum scade odată cu vârsta.

Acidul hialuronic tip Skin Booster

Oferă o hidratare profundă, revilatizând toate procesele metabolice din piele, ceea ce va duce la creșterea tonusului și elasticității tegumentului.

Acidul hialuronic tip Filler

Este un produs de umplere destinat volumetriei faciale :

 Buze,

Pomeți,

Linie Mandibulară,

Șanțuri Nazolabiale,

Zona de Cearcăne.

Prezentare PROFHILO

DE CE PROFHILO?

Este Biocompatibil

Se compune dintr-un acid hialuronic cu cel mai înalt grad de puritate produs prin biofermentare.

Oferă siguranţă

Datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, PROFHILO® oferă o mai mare siguranță și, prin urmare, efecte secundare reduse.

Este eficient

Tehnologia brevetată de PROFHILO® oferă un efect prelungit.

PROFHILO® este noul aliat împotriva îmbătrânirii, ce hrănește celulele dermice și restabilește fermitatea pielii, cu un efect prelungit.

Lanțurile de acid hialuronic cu mase moleculare diferite incluse în PROFHILO® sunt conectate pentru a prezenta caracteristicile structurale unice ale produsului.

NAHYCO_LOGO

Această tehnologie a complecșilor hibrizi stabilizaţi din acidul hialuronic pune la dispoziție o concentrație de 64 mg de acid hialuronic într-o seringă preumplută de 2 mg. Doar 5 puncte de injectare sunt necesare pentru a asigura procedurii un confort maxim.

Prezentare hialuronidază

Hialuronidaza

Este o enzimă care facilitează hidroliza sau degradarea acidului hialuronic. Introdusă în țesut, aceasta dizolvă acidul hialuronic sintetic, introdus prin injectare și nu va afecta acidul hialuronic propiu pielii noastre.

Hialuronidaza

Este folosită, așadar, pentru topirea acidului hialuronic care a fost introdus în exces, care a migrat sau în cazul formării granuloamelor.

REZULTATE BEFORE / AFTER

profhilo-before-after3
profhilo-before-after5

INDUSTRY AWARD WINNING PRODUCT

Screenshot+2019-06-19+at+16.05.38

PREȚ ACID HIALURONIC - TRATAMENTE INJECTABILE

TRATAMENT PREȚ
Augmentare Buze     1500 RON/ml
Volumetrie Pomeți
Contur Mandibular
Umplere Șanțuri Nazolabiale
Umplere Cearcăne
Umplere Șanțuri Marionetă
Lifting Facial - Profhilo 1500 RON/ședință
Lifting Facial - Profhilo 4000 RON – 3 ședințe achitate în avans
Injectare Hialuronidază 500 RON
Lifting Facial 2 fire PLA 2000 RON
Lifting Facial 6 fire PLA 5000 RON