cum acționează dermapen 4 asupra pielii?

Tratamentele Dermapen 4 sunt concepute pentru a crea un răspuns sigur în vindecarea organismului și repararea straturilor de la suprafața ale pielii, fară efecte secundare. În plus, microchannel-urile permit pielii să transporte pana la 80% din ingredientele active care pătrund adânc în piele, pentru a hrăni și pentru a fi absorbite de către celulele care stau la baza acesteia.

  • Îmbunătățește aspectul vergeturilor

  • Reduce dimensiunea porilor

  • Îmbunătățește calitatea și textura pielii

  • Reduce liniile fine și ridurile

  • Îmbunătățește aspectul de deformare a cicatricilor de la intervenții chirurgicale, accidente sau acnee.

  • Se folosește în tratamentul alopeciilor androgenice

dr ciprian flueras dermapen 4.jpg

CICATRICI
Dermapen 4 este singurul dispozitiv de microneedling cu o setare specială pentru cicatrici și protocoale pentru tratarea cicatricilor profunde, atrofice, incluzând cicatrici chirurgicale, arsuri, cicatrici post-acnee. Adâncimea până la care pătrund acele poate fi acum crescută până la 3mm. Tehnologia #AOVN calibrează automat viteza, presiunea și adâncimea la care trebuie să ajungă dispozitivul.

PIGMENTĂRI
Spre deosebire de unele tratamente cu laser, Dermapen 4 elimină riscul de leziuni provocate de caldură, cât și riscurile de hipopigmentare, stimulând, în acelasi timp, o funcționare optimă a celulelor. Aceasta face ca procedura sa fie adecvata tuturor tipurilor de piele Fitzpatrick. Tratamentele cu Dermapen 4 si-au dovedit eficienta inclusiv in afectiuni de hipopigmentare cum ar fi vitiligo.

Câte tratamente micro-needling DERMAPEN 4 am nevoie și cât de des?

Procedeul de micro-needling poate fi repetat în siguranță o dată la 4-6 săptămâni, până când veți obține rezultatele dorite. Pentru inducerea unei schimbări majore în rețelele de colagen și elastină, vă recomandăm să începeți cu minim 3 tratamente, la o distanță de 4-6 săptămâni între terapii.

Pentru reducerea cicatricilor se recomandă o medie de 3 până la 6 tratamente. Numărul de ședințe necesare depinde de fiecare pacient și de răspunsul acestuia la tratamente, cât și de amploarea leziunilor. Procedura de micro-needlingul efectuat cu DERMAPEN 4 poate fi folosită pe toate părțile corpului (gât, decolteu, brațe, picioare etc.). Majoritatea paciențiilor vor observa rezultatele după prima ședință.

Efectele secundare DERmapen 4

Pentru procedura de micro-needling cu Dermapen 4, practic nu există practic efecte secundare negative.

În peste 150.000.000 de proceduri efectuate pe plan mondial, nu au fost raportate complicații sau efecte secundare nedorite.

Tratamente dermapen 4

rezultate before/after dermapen 4

PREȚURI MICRO-NEEDLING DERMAPEN 4

TRATAMENT PREȚ/ȘEDINȚĂ
DermaPen4 Față/ Scalp 650 RON
DermaPen4 + PRP 1000 RON