Ce este ELLANSÉ ® ?

ELLANSÉ ® este un produs pe bază de policaprolactonă, material folosit de peste 35 de ani în compoziția firelor de sutură din chirurgie, este 100% biocompatibil cu organismul uman și 100% biodegradabil. Practic nu există reacții adverse pentru policaprolactonă ci din contră, este indicat pentru persoanele care din diverse motive nu apelează la injectiile cu acid hialuronic.

ellanse imagine
ella 1

ELLANSÉ ® oferă un volum natural, restabileste echilibrul și simetria feței, repară cutele feței, nu migrează din zonele în care a fost injectat, iar principala proprietate a produsului este aceea că stimulează activ formarea de colagen nou.

vezi cum funcționeaza ELLANSÉ ®

Indicații ELLANSÉ ®

Biorevolumetria facialăCorecția și volumizarea pomețilorCorecția șanțurilor nazogenieneLifting/ umplere a zonei temporaleReconturare mandibulară

Modelarea nasuluiRefacerea conturului fețeiCorecția bărbieiRejuvenarea pielii de la nivelul mâinilor, zonei de deasupra genunchiului, de la nivelul coapsei interioareRejuvenarea pielii de la nivelul gâtului și decolteului

REZULTATE BEFORE / AFTER

before ellanse 3after ellanse 3
inainte tratament injectabil ellanseDupa tratament injectabil ellanse

Rezultatele produsului nu sunt vizibile imediat după procedură, colagenul are nevoie de timp pentru a se produce stimularea lui în cantitatea necesară, de aceea rezultatele finale sunt vizibile cel mai bine la 3 luni.

PREȚ ELLANSÉ ® - TRATAMENTE INJECTABILE

TRATAMENT PREȚ/ȘEDINȚĂ
Ellansé S 2000 RON
Ellansé M 2500 RON